Retour à l'accueil

Sorrento en de Golf van Napels

Italie

dès 1.777 € TTC
/pers.;

 • 8 Jours / 7 nuits
 • Vol inclus
 • Transferts inclus
 • According to Programme
Sorrento en de Golf van Napels - TUI

Résumé

Détails du circuit
 • min. 16 personen, max. 25 personen

 • VTB-reisleiding van Brussel tot Brussel 

Itinéraire du En groupe
Ce que nous avons aimé
 • de verloren stad van Pompeï
 • schilderachtige stadjes aan de mooiste kust van Italië
 • wijndegustatie aan de voet van de Vesuvius
 • bezoek Capri & Anacapri

Dates & Tarifs

Voyage au départ de
Date de départ
lundi mardi mercredi jeudi vendredi samedi dimanche
1 mar 2 mer 3 jeu 4 ven 1.777 € retour le 11-09-2020 Choisir 5 sam 6 dim
7 lun 8 mar 9 mer 10 jeu 11 ven 1.796 € retour le 18-09-2020 Choisir 12 sam 13 dim
14 lun 15 mar 16 mer 17 jeu 18 ven 1.796 € retour le 25-09-2020 Choisir 19 sam 20 dim
21 lun 22 mar 23 mer 24 jeu 25 ven 26 sam 27 dim
28 lun 29 mar 30 mer
 • Dernières places disponibles
 • Départ garanti
Prix TTC par personne sur la base d'une chambre double. Les prix et pensions sont susceptibles d'évoluer en étape 1 de votre commande en fonction des mises à jour et de la disponibilité
Nombre de voyageurs
1 chambre , 2 adultes
Nombre de chambres 1
Adultes 2
Enfants (-12 ans) 0
Bébés (-2 ans) 0
Vérifier la disponibilité

Détails du prix

Inbegrepen

- VTB-reisleiding van Brussel tot Brussel inclusief audiosysteem
 - viplounge op de luchthaven bij vertrek
 - internationale vluchten met TUI fly inclusief Fly Deluxe 
 - lokale Nederlandstalige gids in Pompeï, Herculaneum, Capri-Anacapri en het archeologisch museum in Napels
 - lokale Engelstalige gids in Paestum
 - lokaal transport in comfortabele autocar met airconditioning (m.u.v. dag 6)
 - uitstap naar Capri op dag 6: transport hotel-haven-hotel in minibus, ferry Sorrento-Capri-Sorrento, minibus op Capri
 - wijndegustatie en lichte lunch op dag 3
 - alle overnachtingen
 - 7x ontbijt, 2x middagmaal, 7x avondmaal
 - alle lokale taksen
 - per kamer één waardebon voor een VTB-reistas

Niet inbegrepen

- alle toegangsgelden voor de bezoeken en bezienswaardigheden die niet expliciet vermeld worden onder de rubriek "inbegrepen" (voorzie ongeveer € 120)
- persoonlijke uitgaven
- alle verzekeringen

Carnet de route

 1. Dag 1

  Brussel - Napels

  Vlucht naar Napels. Bij aankomst in de stad geniet u eerst van een korte stadsrondrit alvorens u doorrijdt naar het hotel. Nadien kunt u tijdens een wandeling op uw eigen tempo deze boeiende Zuid-Italiaanse stad verkennen. Overnachting in hotel Palazzo Salgar/Hotel Naples****.

  avondmaal
   
 2. Dag 2

  Napels

  Onze reisleider neemt u vandaag mee door de stad en biedt u een klare kijk op het heden en verleden van Napels, de derde stad van Italië en tevens de hoofdstad van de gelijknamige provincie. 
   U start de dag met een wandeling door Spaccanapoli en met een bezoek aan verscheidene kerken, de kloostertuin en het bijhorend museum van Santa Chiara, de Galleria Umberto I en de Piazza del Plebiscito met het Palazzo Reale en het Teatro San Carlo. Vervolgens bezoekt u in het centrum van het oudere Napels het archeologisch museum. Vooral de vondsten uit Pompeï, Herculaneum en andere door de Vesuvius bedolven steden en sites krijgen hier onze aandacht. Overnachting in hotel Palazzo Salgar/Hotel Naples****.

  ontbijt, avondmaal
   
 3. Dag 3

  Pompeï - Vesuvius

  Met een lokale gids bezoeken we in de voormiddag de archeologische site van Pompeï. Op 24 augustus 79 werd Pompeï bedolven door een asregen die afkomstig was van de Vesuvius die tot volle uitbarsting kwam. Gebouwen stortten in en alle leven kwam tot stilstand. Een boeiende wandeling laat ons kennismaken met het dagelijkse leven in een welvarende handelsstad uit de eerste eeuw na Chr. Nadien pikt de bus ons op voor een wijndegustatie en een lichte lunch. Aan de voet van de Vesuvius proeven we van de lokale wijn. In de namiddag gaat onze aandacht naar de Vesuvius zelf. Met de bus bereiken we het Parco Nazionale del Vesuvio. Bij de parking verlaten we de bus waarna we samen met de reisleider de klim naar de vulkaankrater kunnen ondernemen of op een terras rustig kunnen genieten van het majestueuze zicht over de weidse Golf van Napels. Overnachting in hotel Palazzo Salgar/Hotel Naples****.

  ontbijt, middagmaal, avondmaal
   
 4. Dag 4

  De Amalfitaanse kust

  Onze daguitstap van vandaag brengt ons naar de Amalfitaanse kust: één van de mooiste kustlijnen van Italië. Enerzijds primeert hier het ruige karakter van deze kust, gevormd door steile hellingen, diepe landengten en Saraceense verdedigingstorens. Anderzijds zorgen vissersdorpjes, een weelderige plantengroei en tegen de bergflank opgebouwde stadjes voor rust en harmonie. De prachtige route brengt ons naar Amalfi, ooit een machtige zeerepubliek en een geduchte concurrent van Genua en Pisa. Nu leeft dit stadje van het toerisme. Wij bezoeken hier de imposante domkerk met haar kloostergang, museum en crypte. We hebben in Amalfi ook oog voor alle pittoreske hoekjes van deze leuke stad. In Ravello brengt een wandeling door steegjes, langs trappen en overwelfde doorgangen ons bij de Villa Cimbrone met haar prachtige tuin en uitzonderlijk panorama. Via het Lattarigebergte en de vruchtbare maar dichtbevolkte vlakte tussen het gebergte en de Vesuvius keren we terug naar ons hotel. De Amalfitaanse kust laat ongetwijfeld een onuitwisbare indruk achter. Overnachting in hotel Palazzo Salgar/Hotel Naples****.
   
  ontbijt, avondmaal

   
 5. Dag 5

  Napels - Herculaneum - Sorrento

  Het antieke, residentiële Herculaneum ligt zowat 20 meter onder het hedendaagse Ercolano, een voorstad van Napels. In tegenstelling tot Pompeï werd Herculaneum in augustus 79 na Chr. niet bedolven door lavaregen, maar wel in een mum van tijd hermetisch van de buitenwereld afgesloten door binnenstromende modder. Het bezoek aan de site van Herculaneum levert ons een uniek beeld op van het dagelijkse leven in een eerder residentiële stad uit de eerste eeuw na Chr. Na dit bezoek reist u verder naar Sorrento waar u tijdens een vrije namiddag heerlijk door de stad kan flaneren. Overnachting in hotel La Residenza ****.

  ontbijt, avondmaal
   
 6. Dag 6

  Capri & Anacapri

  Vanuit Sorrento bereiken we per boot het eiland Capri. Een hele dag genieten we niet alleen van de unieke natuurlijke schoonheid en rijke vegetatie op en rond het eiland, maar ook van de historisch belangrijke plaatsen in de stadjes Capri en Anacapri. Ons bezoek aan het mondaine Capri kunnen we facultatief afronden met een boottochtje langs de oost- en zuidkust. Met de veerboot keren we vervolgens terug naar Sorrento. Overnachting in hotel La Residenza ****.

  ontbijt, avondmaal
   
 7. Dag 7

  Paestum

  Vandaag brengen we een bezoek aan de prachtige site van Paestum, een van de belangrijkste vindplaatsen in Italië. Met de lokale gids nemen we hier de Heilige Weg waarlangs de drie goed bewaard gebleven Griekse tempels liggen. Na een bezoek aan het archeologische museum van Paestum zetten we onze tocht verder naar buffelboerderij Barlotti waar we heerlijk zullen lunchen. Na het middagmaal krijgen we meer informatie over het productieproces van buffelmozzarella. Overnachting in hotel La Residenza ****.

  ontbijt, middagmaal, avondmaal
   
 8. Dag 8

  Sorrento - Napels - Brussel

  Transfer naar de luchthaven van Napels voor de terugvlucht naar Brussel.

  ontbijt

Infos Utiles

Hotels

Plaats Nachten Hotels
Napels  4 Palazzo Salgar/Hotel Naples****
Sorrento 3 La Residenza****

 


Aantal deelnemers

min. 16 personen, max. 25 personen


VTB paspoort

Cultuur ♦♦♦♦
Natuur ♦♦♦♦
Accommodatie ♦♦♦♦
Lokaal transport ♦♦♦♦
Fysiek ♦♦♦


Nuttige info

reisdocumenten: identiteitskaart
inentingen: geen
tijdsverschil: geen

 


Destination

Informations Pratiques

Monnaie locale

l'Euro

Formalités

Passeport en cours de validité ou carte d'identité en cours de validité


Chargement en cours