Terug naar huis

Aruba

Rondreis Aruba

Kleurrijk kun je een rondreis Aruba wel noemen. En dat heeft niet alleen te maken met de pastelkleurige panden en parelwitte stranden die dit Caribische eiland versieren. Op Renaissance Beach kun je namelijk op de foto met roze-kleurige flamingo’s. En tijdens het snorkelen tussen de dansende koraalriffen spot je zomaar roggen en papegaaivissen. Bijkomen doe je op een van de stranden met een verfrissende mojito.

Een selfie met de flamingo’s van Aruba

Ken je de foto’s van een parelwit strand waar roze flamingo’s door het helderblauwe zeewater lopen? Die tropische kiekjes zijn gemaakt op Renaissance Beach op het Caribische eiland Aruba. Wie bij TUI kiest voor een rondreis Aruba kan zijn eigen jaloersmakende vakantiefoto maken. En als je de weg niet weet, vraag je het gewoon. Aruba maakt deel uit van Nederland en de locals verstaan je dan ook prima. Zo kun je ook prima een cocktail bestellen in het Nederlands. Zoek een schaduwrijk plekje op onder een divi divi boom (het symbool van Aruba) en geniet van zon, zee en strand. En van de cocktail natuurlijk.

Sightseeing in kleurrijk Oranjestad

Omdat Renaissance Beach bij de kleurrijke hoofdstad Oranjestad ligt kun je ’s avonds prima gaan sightseeing. Tijdens de rondreis Aruba kun je niet om Fort Zoutman heen. De militaire vesting is te herkennen aan de Willem III toren die geschilderd is in de kleuren van de Nederlandse vlag. Tegenwoordig is het historisch museum van Aruba in het fort gevestigd en kom je tijdens een rondleiding alles te weten over het eiland. Zet vervolgens koers naar Main Street waar luxe malls en koloniale panden in pastelkleuren het straatbeeld bepalen. Hier is het ’s avonds goed vertoeven op een terras met een mojito en de lokale vissnack Balcha di Piská op tafel.

Duiken & snorkelen in de Caribische Zee

Over vis gesproken; tijdens een rondreis Aruba kun je niet om de onderwaterwereld van de Caribische Zee heen. Verzonken scheepswrakken en kleurrijke koralen liggen voor je klaar. Op Aruba kun je zelfs duiken naar het grootste scheepswrak in het Caribisch gebied. De Antilla. Vanaf Baby Beach loop je zo het helderblauwe water in om naar het wrak te duiken. Ondertussen word je verwelkomt door roggen, baracuda’s en papegaaivissen. Niet zo’n duiker? Ook met een snorkel kun je de koraalriffen rondom Aruba bewonderen. Op het eiland zijn genoeg duikscholen te vinden waar je materiaal kunt huren.

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen