Terug naar huis

Barbados

Barbados

Dompel jezelf onder in het ‘Engeland van de Tropen’ en geniet tijdens een rondreis Barbados van de exotische stranden, de mooie mensen en de kleurrijke straten. Barbados is het meest oostelijke eiland van de Caribbean dat bekend is van zijn rum. Op Brownes Beach is het dan ook goed toeven met een mojito. Afkoelen doe je door te snorkelen tussen de kleurrijke koraalriffen. Of door van een verse ananas te smullen.

Een relaxte vakantie op Barbados

Tropische stranden, prachtige mensen en rum typeren Barbados het best. Het meest oostelijke eiland van de Carribean is de ideale bestemming voor een relaxte zonvakantie. Van de wuivende palmbomen, de exotische fruitsoorten en de vriendelijke inwoners raak je geheid meteen in vakantiestemming. Kies je bij TUI voor een rondreis Barbados dan vaar je per luxe cruiseschip naar deze parel in de Caribische Zee. Het schip legt aan in de hoofdstad Bridgetown, waarna het relaxen kan beginnen. Zie je jezelf al zitten met een mojito bij de hand?

Zonnen op het tropische Brownes Beach

Natuurlijk kun je tijdens een rondreis Barbados niet om de parelwitte stranden heen. Gelukkig liggen er rondom Bridgetown genoeg zandstroken waar je van de zon kunt genieten. Vooral Brownes Beach is populair bij de locals. En dat komt niet alleen door het zachte zand en de schaduwrijke palmbomen. Het strand ligt aan de Carlisle baai met zijn vele verzonken scheepswrakken en kleurrijke koralen. Vergeet tijdens een rondreis Barbados dan ook niet om een snorkel mee te nemen om de schildpadden, lipvissen en roggen te bewonderen.

Touren door ‘klein Engeland in de Tropen’

Wist je dat Barbados ook wel ‘klein Engeland in de Tropen’ wordt genoemd? De Engelsen waren lange tijd de baas op Barbados en dat is terug te zien aan de architectuur in Bridgetown. Al zorgen de felle kleuren van de huizen én de vele straatverkopers ervoor dat je je toch in de Caribbean waant. Tijdens een rondreis Barbados kun je in Bridgetown een stadstour maken langs bruisende pubs en klassieke, Britse telefooncellen. Bijkomen doe je door bij de straatverkopers een verse ananas of kokosnoot te kopen en die onder de zon op te peuzelen.

 

Rondreis Barbados
Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen