Terug naar huis

Nepal

Rondreis Nepal

Voor velen is Nepal een uniek land met magische bezienswaardigheden. Denk maar aan de Himalaya met de Mount Everest. Of aan Lumbini wat de geboortestad is van Guatama Boeddha. Maar het land in Zuidoost-Azië heeft ook indrukwekkende natuurgebieden waar de zeldzame Bengaalse tijger leeft. En waar je de gaviaal en schreeuwende slingerapen kunt spotten. Zo’n rondreis Nepal zul je dan ook nooit meer vergeten.

Een unieke reis door Nepal

De Mount Everest en Boeddha hebben ervoor gezorgd dat Nepal inmiddels wereldberoemd is. Maar in dit land in Zuidoost-Azië zijn ook de kleurrijke tempels en de onontdekte natuurgebieden een bezoek waard. Kies bij TUI voor een rondreis Nepal om zo alle bekende hoogtepunten te passeren. Al heb je vast niet eerder gehoord van het Chitwan National Park? Toch is dit natuurgebied de plek waar de zeldzame Bengaalse tijger leeft. En waar je tijdens een safari de gaviaal, een spitssnuitige krokodil, kunt spotten. De schreeuwende slingerapen maken het bezoek aan de jungle helemaal af.

Aan de rand van de Himalaya

In de noordelijk gelegen stad Pokhara barst het je tijdens een rondreis Nepal van de bergbeklimmers. De stad is niet voor niets de toegangspoort tot de Himalaya. In de verte zie je de besneeuwde top van de Mount Everest al pronken. Vanwege tijdsgebrek zit een bezoek aan de hoogste berg ter wereld er niet in. Hij lijkt misschien dichtbij te liggen, maar een tocht naar de Mount Everest duurt dagen, zo niet weken. Gelukkig maakt de rit naar Pokhara veel goed. Terwijl de touringcar over de steile wegen rijdt, is het uitzicht op de Himalaya onvergetelijk. Houd de camera maar in de aanslag.

Kennismaken met het Boeddhisme in Lumbini

En dan is er ook nog de heilige stad Lumbini, de geboorteplek van Guatama Boeddha. Voor cultuurliefhebbers een must-visit tijdens de rondreis Nepal. En ondanks het feit dat Lumbini populair is onder pelgrims, heerst er toch een serene sfeer. Hier kom je geen drukke optochten tegen, wel mensen die in alle rust bidden. Vooral bij de Maya Devi tempel komen de pelgrims graag samen. Volgens de legende is dit de exacte geboorteplek van Boeddha. In de witte tempel kom je dan ook alles over zijn leven en het boeddhisme te weten.

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen