Terug naar huis

Oekraïne

Oekraine

Een rondreis door Oekraïne voert je langs de Zwarte Zee, eeuwenoude cultuur, fascinerende steden en schitterende landschappen. In Kiev bewonder je tal van kerken en het grottenklooster Pecherskaya Lavra, dat uitziet op de Dnjepr-rivier. Vervolg je reis naar het land van de Kozakken in Zaporizja en ga pelikanten spotten in de Donaudelta bij Vilkovo. Ook een bezoek aan Odessa met zijn 19e-eeuwse architectuur mag niet ontbreken.

 

Maak kennis met Oekraïne

Een rondreis door Oekraïne vormt een perfecte kennismaking met dit Oost-Europese land. De landschappen waar je met TUI Tours doorheen reist zijn zeer gevarieerd: van bos tot steppe en van het Karpaten-massief tot de Zwarte Zee met zijn omringende moerassen. Onderweg ontdek je culturele steden als Kiev, Odessa en Zaporizja. Die laatste is de hoofdstad van de oblast waar de Kozakken het voor het zeggen hebben. Deze gemeenschap is gekend om zijn onafhankelijkheid, militaire vaardigheden en paardrijkunsten. Tijdens een groepsreis krijg je een uniek kijkje in het leven van de Kozakken, inclusief een paardenshow.

 

De schatten van Kiev

Met TUI Tours reis je bijvoorbeeld per boot door Oekraïne. Zo trekt het landschap in alle rust aan je voorbij, terwijl je geniet van typisch Oekraïense lekkernijen als 'varenyky' - gevulde knoedels - en 'kapustianyi', een zuurkoolsalade. Een van de eerste stops van deze cruise over de Dnjepr-rivier is Kiev. Dit is de hoofdstad van Oekraïne, die werd gebouwd op 7 heuvels. Bezoek er zeker de vele kerken en kathedralen, zoals de Vladimirkathedraal en de Sint-Sofiakathedraal. Ook het grottenklooster Pecherskaya Lavra mag niet op het programma ontbreken tijdens een rondreis door Oekraïne.

 

Oekraïne aan de Zwarte Zee

Het laatste gebied dat je tijdens een riviercruise in Oekraïne bereikt, ligt rondom de Zwarte Zee. Je brengt er een bezoek aan het Vilkovo, het Venetië van Oekraïne. De omgeving is echter een stuk groener dan bij de Italiaanse stad, omdat Vilkovo midden in de Donaudelta ligt. Velden vol riet en moerassen omringen de kleine stad. Ook de stad Odessa mag je tijdens een rondreis door Oekraïne niet overslaan. Aan zijn 19e-eeuwse architectuur vallen vooral de Franse en Italiaanse invloeden op. Hierdoor lijkt het af en toe net of je door de chique straten van Parijs flaneert.

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen