Terug naar huis

Tobago

Tobago

Rustzoekers en natuurliefhebbers opgelet! Tijdens een rondreis Tobago ligt een groen, paradijselijk en onontdekt eiland voor je klaar. Samen met Trinidad vormt Tobago één land in het Caribisch gebied. Tobago is het kleinste eiland en wordt versierd door exotische jungles, paradijselijke stranden en kleurrijke koraalriffen. Om ook het swingende havenstadje Scarborough niet te vergeten. Genoeg te ontdekken dus.

Rust & natuur op Tobago

Kies voor een rondreis Tobago en geniet in het Caribisch gebied van deze oase van rust. Tobago vormt samen met Trinidad één land en is het kleinste eiland. Ongerepte regenwouden, exotische stranden en baaien met helderblauw zeewater vormen het decor. Omdat het eiland grotendeels ongerept is en massatoerisme er niet voorkomt is het een ideale bestemming voor rustzoekers. Beklim met stevige wandelschoenen zeker eens de 572 meter hoge Pigeon Peak voor het mooiste uitzicht over het groene eiland. De klim is steil, maar als je kleurrijke papegaaien en slingeraapjes spot is de lastige hike snel vergeten.

Relaxen op paradijselijk Englishman’s Bay

Erg afgelegen, maar bijzonder mooi is Englishman’s Bay. Het parelwitte strand wordt zelfs gezien als het mooiste strand van Tobago. En dat heeft niet alleen te maken met het zachte zand, de wuivende palmbomen en het turquoise gekleurde water. Englishman’s Bay wordt namelijk omringd door groene jungle vol exotische planten, stromende beekjes en watervallen. Dit paradijsje is het bezoeken meer dan waard tijdens de rondreis Tobago. Vergeet de snorkel niet, want in het helderblauwe water van de Caribische Zee kun je zwemmen met zeepaardjes, lipvissen en roggen.

Swingen in Scarborough

Om het swingende havenstadje Scarborough kun je niet heen tijdens de rondreis Tobago. Het is dan ook de hoofdstad van het eiland. Straatmuzikanten, locals die de calypso dansen en marktkoopmannen die verse kokosnoten en ananas verkopen vormen het straatbeeld. Tel daar de botanische tuinen én het historische Fort King George bij op en je hebt het gezicht van Scarborough te pakken. In deze gezellige stad is het dan ook goed vertoeven op een terras met een mojito. Ben je in februari op Tobago? Maak je borst dan maar nat, want dan vieren ze hier carnaval.

 

Logo 3 fois CB Qu’est-ce que le paiement en 3 fois carte bancaire ?

Il s’agit d’une solution de paiement en 3 fois par carte bancaire Visa ou Mastercard qui permet d'échelonner le paiement de la commande en 3 débits suivant l'échéancier suivant :

 • 1ère échéance : le jour de votre commande : 1/3 du montant du panier + frais de dossier de 1,4% du montant de votre commande
 • 2ème échéance : 30 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier
 • 3ème échéance : 60 jours après votre commande : 1/3 du montant du panier.

Conditions d’éligibilité :
Comment bénéficier du paiement en 3xCB ?

 • Pour des voyages à forfait uniquement (vol + prestation et séjours neige)
 • Le montant de votre panier doit être compris entre 200€ et 3000€.
 • Cette offre est uniquement disponible de 06h00 à 23h59 (heure française).
 • Le paiement doit s'effectuer avec une CB Visa ou Mastercard (hors cartes Electron, Maestro, e-CB et CB pré payée)
 • Votre carte bancaire doit être valide dans les 90 jours qui suivent votre 1ère date d’échéance.
 • Cette offre est réservée aux particuliers (personnes physiques majeures) résidant en France ou dans un département ou territoire français.
 • La date de départ doit être supérieure à 7 jours à partir de la date d’achat (exemple : j’achète le 1er septembre, pour un 1er départ possible le 8 septembre)
 • Cette offre n’est pas applicable sur les destinations suivantes : Algérie, Arménie, Azerbaïdjan, Brésil, Corée du Sud, Cuba, Egypte, Géorgie, Indonésie, Iran, Kenya, Liban, Malaisie, Myanmar, Pérou, Philippines, Tanzanie, Ukraine, Venezuela.

Exemple pour un panier à régler de 300€ :

 • 1ère échéance de 104,20€ (dont 4,20€ de frais de dossier),
 • Suivie de 2 échéances de 100€ chacune.

Coût total de l’opération à crédit 304,20€. Conditions en vigueur au 01/12/2016.

Si vous remplissez toutes les conditions d'éligibilité, le « paiement en 3 fois par carte bancaire » vous sera proposé à l'étape du choix de paiement.

Cette solution est proposée par le partenaire financier de TUI:
BNP Paribas Personal Finance, SA au capital de 546.601.552 € - SIREN 542 097 902 RCS Paris 1, boulevard Haussmann 75 318 Paris Cedex 09
N°ORIAS : 07 023 128 – Tél. : 05 56 55 56 00

Pour toutes vos questions sur le fonctionnement du « paiement en 3 fois par carte bancaire », pensez à consulter la FAQ

Opladen