Terug naar huis

Verrassend down under

Australië

vanaf € 6.923 BTW inbegrepen
/pers.;

 • 22 Dagen / 20 Overnachtingen
 • Vlucht inbegrepen
 • Verplaatsing inbegrepen
 • Volgens programma
Verrassend down under - TUI

Samenvatting

Details over de rondreis
 • min. 15 personen, max. 25 personen

 • VTB-reisleiding van Brussel tot Brussel

Reisroute du In groep
Wat wij goed vonden
 • stadsrondrit en havencruise in Sydney
 • Canberra, de hoofdstad van Australië
 • bezoek aan Blue Mountains, Uluru, Watarrka en Kakadu National Park
 • Sounds of Silence-avondmaal in de Outback
 • Alice Springs, thuishaven van de flying doctors
 • cruise per catamaran naar het Outer Barrier Reef

Tarieven en beschikbaarheden

Reis vertrekkende vanuit
Vertrekdatum
maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
1 maa 2 din 3 woe 4 don 5 vri € 6.923 terugreis op 26/02/2021 Kies 6 zat 7 zon
8 maa 9 din 10 woe 11 don 12 vri 13 zat 14 zon
15 maa 16 din 17 woe 18 don 19 vri 20 zat 21 zon
22 maa 23 din 24 woe 25 don 26 vri 27 zat 28 zon
Tarief inclusief BTW berekend op basis van dubbele kamerbezetting. Prijs en verblijfsmogelijkheid kan veranderen in de tweede stap van de boeking naargelang updates en beschikbaarheid.
Vul het aantal reizigers in
1 kamer , 2 volwassenen
Aantal kamers 1
Volwassenen 2
Kinderen (-12 jaar oud) 0
Baby's (-2 jaar oud) 0
Controleer de beschikbaarheid

Prijsdetails

Inbegrepen

Voor vertrekken t.e.m. 05/03/2020:

- VTB-reisleiding van Brussel tot Brussel

- viplounge op de luchthaven bij vertrek

- internationale vluchten met Emirates

- alle luchthaventaksen

- bagageservice op de luchthaven en in de hotels (niet in Quality Hotel Wangaratta)

- lokaal transport in comfortabele autocar (met airconditioning)

- binnenlandse vluchten Melbourne-Ayers Rock/Alice Springs-Darwin/Darwin-Cairns met Qantas

- kosten openbaar vervoer

- fooien voor de gids en chauffeur

- alle vermelde lokale transfers

- toegangsgelden voor de inbegrepen bezoeken en bezienswaardigheden

- alle overnachtingen

- 20x ontbijt, 4x middagmaal, 6x avondmaal

- alle lokale taksen

- visumkosten en -regeling

- per kamer één waardebon voor een VTB-reistas

 

Voor vertrekken vanaf 16/10/2020:

- VTB-reisleiding van Brussel tot Brussel

- viplounge op de luchthaven bij vertrek

- internationale vluchten met Emirates

- bagageservice op de luchthaven en in de hotels (niet in Quality hotel Wangaratta)

- lokaal transport in comfortabele autocar (met airconditioning)

- binnenlandse vluchten Melbourne-Ayers Rock/Alice Springs-Darwin/Darwin-Cairns met Qantas

- kosten openbaar vervoer

- fooien voor de gids en chauffeur

- toegangsgelden voor de inbegrepen bezoeken en bezienswaardigheden

- alle overnachtingen

- 20x ontbijt, 4x middagmaal, 6x avondmaal

- alle lokale taksen

- visumkosten en -regeling

- per kamer één waardebon voor een VTB-reistas

Niet inbegrepen

- persoonlijke uitgaven
- alle verzekeringen

Reisdagboek

 1. Dag 1-2

  Brussel - Sydney

  Vertrek naar Sydney. Sydney is de oudste, grootste en levendigste stad van het land. Ze is tevens de hoofdstad van de staat New South Wales en ze was de gaststad van de Olympische Spelen van 2000. Het zachte klimaat en de bruisende haven bieden er als het ware een speeltuin voor jong en oud, waar ontelbare zaken kunnen ontdekt en verkend worden. Aankomst en transfer naar het hotel. Overnachting in Sydney in Rendezvous Hotel****.

 2. Dag 3

  Sydney

  Rondrit in de stad langs de historische wijk The Rocks (waar u leuke winkeltjes, restaurantjes en een marktje vindt), Mrs Macquarie’s Chair (een zandstenen bank die u een prachtig uitzicht biedt op het befaamde Opera House>) en Darling Harbour (waar zich de heerlijkste visrestaurantjes bevinden). Verder naar Kings Cross en de exclusieve buitenwijken Double Bay, Rose Bay en Watson's Bay. Tot slot langs Bondi Beach, een zeer typisch strand van de stad en een waar surfparadijs. Vervolgens vertrek naar Circular Quay om er in te schepen voor de cruise in de haven van Sydney. Overnachting in Sydney in Rendezvous Hotel****.

  ontbijt

 3. Dag 4

  Sydney - Blue Mountains - Sydney

  Volledige dag bezoek aan het Blue Mountains National Park dat zijn naam dankt aan de nevel die boven de eucalyptusbomen zweeft. Vanaf de verschillende uitkijkpunten kunt u ten volle genieten van deze prachtige omgeving met haar typische zandstenen rotsen in roze en bruine tinten. Hét hoogtepunt van uw bezoek is ongetwijfeld de beroemde rotsformatie The Three Sisters. Facultatieve mogelijkheid om een ritje te maken met het bergtreintje van de Katoomba Scenic Railway. Dit voormalige mijnspoor staat bekend als het steilste ter wereld en voert door een met bomen begroeid ravijn. Overnachting in Sydney in Rendezvous Hotel****.

  ontbijt - middagmaal

 4. Dag 5

  Sydney - Kamay National Park en Royal National Park - Sydney

  Vandaag bezoekt u twee nationale parken in de buurt van Sydney. Kamay National Park omvat onder andere Botany Bay, met een uitzonderlijk mooie kustlijn en prachtige landschappen. Royal National Park wordt gekenmerkt door hoge kliffen, ingesloten strandjes en het "eucalyptusrijk" achterland. Overnachting in Sydney in Rendezvous Hotel****.

  ontbijt

 5. Dag 6

  Sydney

  Vrije dag ter ontspanning in deze prachtige stad. Overnachting in Sydney in Rendezvous Hotel****.

  ontbijt

 6. Dag 7

  Sydney - Melbourne

  Transfer naar de luchthaven van Sydney voor de binnenlandse vlucht naar Melbourne. Bij aankomst, vertrek naar de stad aan de Yarrarivier. De hoofdstad van de staat Victoria heeft haar grootsheid verworven tijdens de gouden jaren van de late 19de eeuw. Vandaag is Melbourne met zijn geweldige theaters, prachtige architectuur, mooie parken en restaurants voor fijnproevers een van de meest kosmopolitische steden van Australië. Overnachting in Melbourne in hotel The Savoy Hotel on Little Collins**** (oude naam: Vibe Savoy Melbourne****).

  ontbijt

   

 7. Dag 8

  Melbourne - Healesville Sanctuary - Melbourne

  Vandaag bezoek aan het mooie Healesville Sanctuary voor een kennismaking met de unieke Australische fauna. Terug naar Melbourne. Bezoek aan deze charmante stad met verkenning van de botanische tuinen, de Yarrarivier, het Flinders Street Station, het parlementsgebouw en Port Phillip Bay. Overnachting in Melbourne in hotel The Savoy Hotel on Little Collins**** (oude naam: Vibe Savoy Melbourne****).

  ontbijt

 8. Dag 9

  Melbourne - Port Campbell - Melbourne

  Geniet op de tonen van de didgeridoo van een selectie Australische delicatessen en lokale wijnen. Daguitstap via het Great Otway National Park met zijn eucalyptusbossen naar de prachtige kustweg Great Ocean Road tot Port Campbell. Onderweg houden we halt aan enkele spectaculaire uitkijkpunten zoals The Twelve Apostles en Lorch Ard Gorge. Overnachting in Melbourne in hotel The Savoy Hotel on Little Collins**** (oude naam: Vibe Savoy Melbourne****).

  ontbijt

 9. Dag 10

  Melbourne - Philip Island - Melbourne

  Vrije voormiddag. Na de middag naar Phillip Island om van dichtbij de pinguïns te observeren die hun nesten in de duinen opzoeken. Overnachting in Melbourne in hotel The Savoy Hotel on Little Collins**** (oude naam: Vibe Savoy Melbourne****).

  ontbijt

 10. Dag 11

  Melbourne - Uluru

  Ayers Rock

  Vlucht naar Uluru via Alice Springs. Bij aankomst transfer naar het hotel. In de namiddag vertrek voor een bezoek aan de Olgas, een ongewone rotsformatie. Vervolgens rit naar de Uluru zelf waar u tijdens een spectaculaire zonsondergang aanschuift voor een heerlijk Sounds of Silence-avondmaal. Geniet bij de tonen van de didgeridoo van een selectie Australische delicatessen en lokale wijnen terwijl de laatste zonnestralen de meest gefotografeerde rots ter wereld in alle mogelijke tinten kleurt. Als de nacht valt en een schitterende sterrenhemel zich openbaart, vertelt een sterrenkundige u meer over de boeiende hemellichamen van de Zuidelijke Hemisfeer. Overnachting in Ayers Rock in het hotel Desert Gardens****.

  ontbijt - avondmaal

 11. Dag 12

  Uluru - Kings Canyon

  Vroeg uit de veren voor de unieke beleving van de zonsopgang in de Outback met de Uluru en de Olgas op de voorgrond. Vervolgens prachtige wandeling rond de voet van de Uluru. Door erosie zijn er vele interessante vormen en holen uitgesleten. Millennia lang was de rots voor vele Aboriginals een heilige plek en tegelijk een woonplaats. Bezoek aan het Anangu Aboriginal Cultural Centre. In de namiddag rit door de rode woestijn naar de Kings Canyon, een van de geologische wonderen van het Watarrka National Park. Overnachting in Kings Canyon in het Kings Canyon Resort****.

  ontbijt - avondmaal

 12. Dag 13

  Kings Canyon - Alice Springs

  In de vroege ochtend vertrek voor een wandeling langs de canyon, met een prachtig zicht op de pastelkleurige wanden van 200 m hoog en 2 km lang. Voor wie wenst is er ook een gemakkelijkere alternatieve wandelroute langs de rivier. Dankzij het water dat tijdens de regenperiode vrijwel loodrecht naar beneden stroomt, komt hier een grote verscheidenheid aan planten voor. Naast de kloof zijn er nog andere geologische bijzonderheden te bewonderen zoals Lost City, verweerde zandsteenrotsen die eruitzien als koepelvormige huisjes. Rit door de woestijn en via de Finkerivier naar Alice Springs. Overnachting in Alice Springs in hotel Crown Lasseters Alice Springs****.

  ontbijt - avondmaal

 13. Dag 14

  Alice Springs

  Halve dag voor de ontdekking van Alice Springs, thuishaven van de 'vliegende dokters' in hartje Australië, ook wel Red Centre genoemd. Bezoek van het historische Old Telegraph Station en de School of the Air waar kinderen via correspondentie, radio en zelfs satelliet lessen kunnen volgen. Vervolgens naar de basis van de Royal Flying Doctors. Verder naar Anzac Hill, waar u van een panoramisch uitzicht over Alice Springs kunt genieten. Vervolgens bezoek aan het Desert Park waar u kennismaakt met de typische fauna en flora van de woestijn. Overnachting in Alice Springs in hotel Crown Lasseters Alice Springs****.

  ontbijt - avondmaal

 14. Dag 15

  Alice Springs - Darwin

  Transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Darwin. Darwin is een moderne en multiculturele stad die vlak bij een van de grootste havens van Australië ligt. Ze is ook het ideale vertrekpunt om het Kakadu National Park aan de rand van het Arnhemland-plateau te bezoeken. Dit park is met zijn oppervlakte van 20.000 km2 het grootste van Australië. Er leven talloze soorten vogels, reptielen, kikkers en insecten. Ook de flora is beslist de moeite waard. Het Kakadu-park wordt reeds meer dan 50.000 jaar lang bewoond door de Aboriginals die er in de loop der tijden de prachtigste rotstekeningen hebben gemaakt. Bij aankomst, transfer naar de stad. Overnachting in Darwin in hotel Vibe Hotel Darwin Waterfront****.

  ontbijt

 15. Dag 16

  Darwin - Kakadu

  Vertrek naar Kakadu. Bezoek aan de zogeheten wetlands en Ubirr Rock (indien toegankelijk). Op deze rots vindt u nog vage tekeningen van vissen, schildpadden, slangen, kangoeroes en ook mensen. Vervolgens naar Nourlangie, een gebied van groot archeologisch belang. De wandelpaden leiden u langs kliffen en overhangende rotsen met indrukwekkende rotskunst in rode, witte en okerkleurige tinten. De thema's die worden afgebeeld zijn erg uiteenlopend; ze gaan van vissen, mannelijke en vrouwelijke figuren tot Namarrkon, de mythische bliksemman. Overnachting in Kakadu in hotel Mercure Kakadu Crocodile Hotel***+.

  ontbijt

 16. Dag 17

  Kakadu

  Tijdens de boottocht op de Yellow Waters Billabong kunt u niet alleen de grote verscheidenheid aan vogels, fauna en flora bewonderen, maar ook de krokodil in zijn natuurlijke habitat. Terugkeer naar Darwin. Naar de Fogg Dam Conservation Area voor een wandeling door het vogelreservaat. Op het platform aan het uiteinde van de dam zelf kunt u in alle rust vogels observeren. Overnachting in Kakadu in hotel Mercure Kakadu Crocodile Hotel***+.

  ontbijt

 17. Dag 18

  Kakadu - Darwin - Cairns

  Transfer naar de luchthaven van Darwin voor de vlucht naar Cairns in de staat Queensland. Cairns is een gezellig kuststadje met lanen met bomen, tropische tuinen en kleurrijke gebouwen. Het is eveneens de toegangspoort tot het tropische noorden en zijn talrijke attracties. Verder noordwaarts via de hoogvlakte van Atherton Tableland naar Cairns. Overnachting in Cairns in Double Tree by Hilton Cairns****.

  ontbijt

 18. Dag 19

  Cairns - Kuranda Tour - Cairns

  Transfer naar het station voor een rit met de Kuranda-trein naar Kuranda. Onderweg kunt u genieten van het sprookjesachtige landschap met de spectaculaire Barron Falls. In het station van Kuranda bevindt zich een klein museum dat de geschiedenis van de spoorlijn vertelt. In Kuranda zelf kunt u rustig rondkuieren op het lokale marktje. Vervolgens per kabelbaan naar het Rainforest Station. Hier kunt u genieten van een wandeling in het regenwoud en er een bezoekje brengen aan het interactieve museum. Nadien bezoek aan het Butterfly Sanctuary waar talrijke vlindersoorten zich in al hun kleurenpracht aan u zullen ontvouwen. Tot slot naar het Tjapukai Aboriginal Cutural Park, een park ter behoud van de cultuur van de Aboriginals. In de verschillende theaters, het museum, de kunstgalerie en het traditionele kamp ontdekt u de geschiedenis van de oorspronkelijke bewoners van Australië. U maakt er kennis met de medicijnman en de typische muziek en leert er de kunst van het boemerang- en speerwerpen. Terug naar het hotel. Overnachting in Cairns in Double Tree by Hilton Cairns****.

  ontbijt

 19. Dag 20

  Cairns - Cruise Outer Reef - Cairns

  Vertrek naar de haven voor de inscheping aan boord van de moderne catamaran die langs het Outer Barrier Reef vaart, een van de meest spectaculaire hoogtepunten van Australië. Dit rif dat deel uitmaakt van het Groot Barrièrerif, loopt over een afstand van 2.300 km evenwijdig aan de kust van Queensland. Lekker languit in de zon liggen, zwemmen, snorkelen, het wordt een onvergetelijke ervaring! Overnachting in Cairns in Double Tree by Hilton Cairns****.

  ontbijt - middagmaal

 20. Dag 21

  Cairns

  Volledige dag vrij ter ontspanning. 's Avonds afscheidsdiner in het hotel. Overnachting in Cairns in Double Tree by Hilton Cairns****.

  ontbijt - avondmaal

 21. Dag 22

  Cairns - Sydney - Brussel

  Vertrek naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Brussel.

  ontbijt

 22. Dag 23

  Brussel

  Aankomst in Brussel.

 1. Dag 1-2

  Brussel - Sydney

  Vertrek naar Sydney. Sydney is de oudste, grootste en levendigste stad van het land. Ze is tevens de hoofdstad van de staat New South Wales en ze was de gaststad van de Olympische Spelen van 2000. Het zachte klimaat en de bruisende haven bieden er als het ware een speeltuin voor jong en oud, waar ontelbare zaken kunnen ontdekt en verkend worden.
   
 2. Dag 3

  Sydney

  Aankomst in Sydney en transfer naar het hotel. In de namiddag rondrit in de stad langs de historische wijk The Rocks, Mrs Macquarie’s Chair, Rose Bay en Watson's Bay. Tot slot langs Bondi Beach, een zeer typisch strand van de stad en een waar surfparadijs. Vervolgens vertrek naar Circular Quay om er in te schepen voor de cruise in de haven van Sydney. Overnachting in Sydney in Rendezvous Hotel****.

  ontbijt
   
 3. Dag 4

  Sydney - Blue Mountains - Sydney

  Volledige dag bezoek aan het Blue Mountains National Park. Hét hoogtepunt van uw bezoek is ongetwijfeld de beroemde rotsformatie The Three Sisters. Facultatieve mogelijkheid om een ritje te maken met het bergtreintje van de Katoomba Scenic Railway. Dit voormalige mijnspoor staat bekend als het steilste ter wereld en voert door een met bomen begroeid ravijn. Overnachting in Sydney in Rendezvous Hotel****.

  ontbijt, middagmaal
   
 4. Dag 5

  Sydney

  Vrije dag ter ontspanning in deze prachtige stad. Overnachting in Sydney in Rendezvous Hotel****.

  ontbijt
   
 5. Dag 6

  Sydney - Canberra

  Vertrek naar Canberra, de hoofdstad van Australië. Onderweg bezoek aan Gold Creek Station, een typische Australische boerderij waar vroeger intensief vee en schapen werden gefokt. Daarna typisch middagmaal op de boerderij. In de namiddag stadsbezoek met het nieuwe parlementsgebouw, de Anzac Parade, de nationale bibliotheek en het hooggerechtshof. Overnachting in Canberra in hotel Pavillion on Northborne****.

  ontbijt, middagmaal
   
 6. Dag 7

  Canberra - Milawa - Wangarattertrekken a

  Vertrek naar Mount Ainslie die u een indrukwekkend panoramisch uitzicht biedt over de stad en de omliggende bergen. Verder zuidwaarts via de Hume Highway naar Milawa, een bekende wijnstreek. Middagmaal en aansluitend wijn proeven op de wijnboerderij Brown Brother. Vervolgens verder naar Wangaratta. Overnachting in Wangaratta in het Quality Hotel Wangaratta Gateway****.

  ontbijt, middagmaal, avondmaal
   
 7. Dag 8

  Wangaratta - Healesville Sanctuary - Philip Island - Melbourne

  Vertrek naar Melbourne. Onderweg bezoek aan het mooie Healesville Sanctuary voor een kennismaking met de unieke Australische fauna. Vervolgens vóór zonsondergang naar Phillip Island om van dichtbij de pinguïns te observeren die hun nesten in de duinen opzoeken. Overnachting in Melbourne in hotel The Savoy Hotel on Little Collins****.

  ontbijt
   
 8. Dag 9

  Melbourne - Great Otway - Port Campbell - Melbourne

  Geniet op de tonen van de didgeridoo van een selectie Australische delicatessen en lokale wijnen. Daguitstap via het Great Otway National Park met zijn eucalyptusbossen naar de prachtige kustweg Great Ocean Road tot Port Campbell. Onderweg houden we halt aan enkele spectaculaire uitkijkpunten zoals The Twelve Apostles en Lorch Ard Gorge. Overnachting in Melbourne in hotel The Savoy Hotel on Little Collins****.

  ontbijt
   
 9. Dag 10

  Melbourne

  Bezoek aan deze charmante stad met verkenning van de botanische tuinen, de Yarrarivier, het Flinders Street Station, het parlementsgebouw en Port Phillip Bay. Vrije namiddag. Overnachting in Melbourne in hotel The Savoy Hotel on Little Collins****.

  ontbijt
   
 10. Dag 11

  Melbourne - Uluru

  Ayers Rock
  Vlucht naar Uluru via Alice Springs. Bij aankomst transfer naar het hotel. In de namiddag vertrek voor een bezoek aan de Olgas, een ongewone rotsformatie. Vervolgens rit naar de Uluru zelf waar u tijdens een spectaculaire zonsondergang aanschuift voor een heerlijk Sounds of Silence-avondmaal. Geniet bij de tonen van de didgeridoo van een selectie Australische delicatessen en lokale wijnen terwijl de laatste zonnestralen de meest gefotografeerde rots ter wereld in alle mogelijke tinten kleurt. Overnachting in Ayers Rock in het hotel Desert Gardens****.

  ontbijt, avondmaal
   
 11. Dag 12

  Uluru - Kings Canyon

  Vroeg uit de veren voor de unieke beleving van de zonsopgang in de Outback met de Uluru en de Olgas op de voorgrond. Vervolgens prachtige wandeling rond de voet van de Uluru. Door erosie zijn er vele interessante vormen en holen uitgesleten. In de namiddag rit door de rode woestijn naar de Kings Canyon, een van de geologische wonderen van het Watarrka National Park. Overnachting in Kings Canyon in het Kings Canyon Resort****.

  ontbijt, avondmaal
   
 12. Dag 13

  Kings Canyon - Alice Springs

  In de vroege ochtend vertrek voor een wandeling langs de canyon, met een prachtig zicht op de pastelkleurige wanden van 200 m hoog en 2 km lang. Voor wie wenst is er ook een gemakkelijkere alternatieve wandelroute langs de rivier. Rit door de woestijn en via de Finkerivier naar Alice Springs. Overnachting in Alice Springs in hotel Crown Plaza Lasseters Alice Springs****.

  ontbijt, avondmaal
   
 13. Dag 14

  Alice Springs

  Halve dag voor de ontdekking van Alice Springs, thuishaven van de 'vliegende dokters' in hartje Australië, ook wel Red Centre genoemd. Bezoek van het historische Old Telegraph Station en de School of the Air waar kinderen via correspondentie, radio en zelfs satelliet lessen kunnen volgen. Vervolgens naar de basis van de Royal Flying Doctors. Verder naar Anzac Hill, waar u van een panoramisch uitzicht over Alice Springs kunt genieten. Vervolgens bezoek aan het Desert Park waar u kennismaakt met de typische fauna en flora van de woestijn. Overnachting in Alice Springs in hotel Crown Plaza Lasseters Alice Springs****.

  ontbijt, avondmaal
   
 14. Dag 15

  Alice Springs - Darwin - Kakadu

  Transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Darwin. Darwin is een moderne en multiculturele stad die vlak bij een van de grootste havens van Australië ligt. Het Kakadu-park wordt reeds meer dan 50.000 jaar lang bewoond door de Aboriginals die er in de loop der tijden de prachtigste rotstekeningen hebben gemaakt. Nadien verder door naar het plaatsje Kakadu en transfer naar het hotel. Overnachting in Kakadu in hotel Mercure Gagudju Crocodile Hotel***+.

  ontbijt
   
 15. Dag 16

  Kakadu

  Bezoek aan de zogeheten wetlands en Ubirr Rock (indien toegankelijk). Op deze rots vindt u nog vage tekeningen van vissen, schildpadden, slangen, kangoeroes en ook mensen. Vervolgens naar Nourlangie, een gebied van groot archeologisch belang. De wandelpaden leiden u langs kliffen en overhangende rotsen met indrukwekkende rotskunst in rode, witte en okerkleurige tinten. Overnachting in Kakadu in hotel Mercure Gagudju Crocodile Hotel***+.

  ontbijt
   
 16. Dag 17

  Kakadu - Darwin

  Tijdens de boottocht op de Yellow Waters Billabong kunt u niet alleen de grote verscheidenheid aan vogels, fauna en flora bewonderen, maar ook de krokodil in zijn natuurlijke habitat. Terugkeer naar Darwin. Overnachting in Darwin in hotel Vibe Hotel Darwin Waterfront****.

  ontbijt
   
 17. Dag 18

  Darwin - Cairns

  Transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Cairns in de staat Queensland. Cairns is een gezellig kuststadje met lanen met bomen, tropische tuinen en kleurrijke gebouwen. Overnachting in Cairns in Pacific Hotel****.

  ontbijt
   
 18. Dag 19

  Cairns - Kuranda Tour - Cairns

  Transfer naar het station voor een rit met de Kuranda-trein naar Kuranda. Onderweg kunt u genieten van het sprookjesachtige landschap met de spectaculaire Barron Falls. In Kuranda zelf kunt u rustig rondkuieren op het lokale marktje. Vervolgens per kabelbaan naar het Rainforest Station. Tot slot naar het Tjapukai Aboriginal Cutural Park, een park ter behoud van de cultuur van de Aboriginals. Terug naar het hotel. Overnachting in Cairns in Pacific Hotel****.

  ontbijt
   
 19. Dag 20

  Cairns - Cruise Outer Reef - Cairns

  Vertrek naar de haven voor de inscheping aan boord van de moderne catamaran die langs het Outer Barrier Reef vaart, een van de meest spectaculaire hoogtepunten van Australië. Lekker languit in de zon liggen, zwemmen, snorkelen, het wordt een onvergetelijke ervaring! Overnachting in Cairns in Pacific Hotel****.

  ontbijt, middagmaal
   
 20. Dag 21

  Cairns

  Volledige dag vrij ter ontspanning. 's Avonds afscheidsdiner in het hotel. Overnachting in Cairns in Pacific Hotel****.

  ontbijt, avondmaal
   
 21. Dag 22

  Cairns - Sydney - Brussel

  Vertrek naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Brussel.

  ontbijt
   
 22. Dag 23

  Brussel

  Aankomst in Brussel.


Nuttige informatie

Hotels

Hotels voor vertrekken t.e.m. 05/03/2020
Plaats Nachten Hotel
Sydney 3 Rendezvous Hotel****
Canberra 1 Pavillion on Northbourne****
Wangaratta 1 Quality Hotel Wangaratta****
Melbourne 3 The Savoy Hotel on Little Collins**** 
    (oude naam: Vibe Savoy Melbourne****)
Yulara (Uluru) 1 Desert Gardens Hotel****
Kings Canyon 1 Kingdq Canyon Resort****
Alice Springs 2 Crown Lasseters Alice Springs****
Kakadu 2 Mercure Kakadu Crocodile Hotel***
Darwin 1 Vibe Hotel Darwin Waterfront****
Cairns 4 Pacific Hotel****
     
Hotels voor vertrekken vanaf 16/10/2020
Plaats Nachten Hotels
Sydney 3 Rendezvous Hotel****
Canberra 1 Pavillion on Northbourne****
Wangaratta 1 Quality Hotel Wangaratta****
Melbourne 3 The Savoy Hotel on Little Collins ****
Yulara (Uluru) 1 Desert Gardens Hotel****
Kings Canyon 1 Kings Canyon Resort****
Alice Springs 2 Crown Plaza Lasseters Alice Springs****
Kakadu 2 Mercure Gagudju Crocodile Hotel***+
Darwin 1 Vibe Hotel Darwin Waterfont****
Cairns 4 Pacific Hotel****

 


Aantal deelnemers

min. 15 personen, max. 25 personen


VTB paspoort

Cultuur ♦♦♦
Natuur ♦♦♦♦
Accommodatie ♦♦♦♦
Lokaal transport ♦♦♦♦
Fysiek ♦♦


Nuttige info

reisdocumenten: internationaal paspoort geldig 6 maanden bij aankomst en ETA (visum)
  Raadpleeg tijdig de website www.diplomatie.be voor meer gedetailleerde informatie.
inentingen: geen
  Raadpleeg tijdig de websites www.diplomatie.be en www.itg.be (Instituut voor tropische geneeskunde) voor meer gedetailleerde informatie.
tijdsverschil: Sydney: winter: +9u30, zomer: +9u
  Cairns: winter: +8u30, zomer: +7u30

 


Opladen